Beoordelingen 

Service
9
189 commentaren van in totaal 189 beoordelingen
Hanna Cleven (Knegsel)
18-10-2019
10

Prettig contact en alles gebeurt tot volle tevredenheid.

Harry Roossien
11-10-2019
9

Auto Goossens is een betrouwbare en klantvriendelijke dealer.

Peter (Veldhoven)
09-10-2019
8

goede indruk duidelijk uitleg over onderhoud en kosten.

bert tijssen (bladel)
26-09-2019
8

Zeer mooi bedrijf, vriendelijke mensen en snel geholpen niets op aan te merken

co panken (bladel)
26-09-2019
9

Heb goede ervaringen met dit bedrijf en komt op mij zeer betrouwbaar over.

Ron Brierley (Hooge Mierde)
24-09-2019
10

Gewoon kei goed

A. van Lierop (Hapert)
24-09-2019
9

Bij deze garage word je eerlijk en naar alle tevredenheid geholpen. Je wordt van tevoren op de hoogte gesteld als er extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd bij een beurt en hoeveel die gaan kosten. Dat klopt dan ook. Verder hoef je nooit langer te wachten dan is afgesproken. De medewerkers zijn vriendelijk en correct in hun handelen.

Dhr B Mastenbroek
06-09-2019
9

Ik was op vakantie in Hapert toen ABS en nog wat lampjes gingen branden Goossens gebeld ik kon gelijk langs komen. Ze hebben me gelijk geholpen. Prima service en aardige mensen.

Joop de Hair (Tilburg)
03-09-2019
10

Tevreden over resultaat, tevreden over behandeling, kostprijs aan de hoge kant, goede service!

Harry van Luijt (Oirschot)
03-09-2019
9

Goede en betrouwbare mensen en goed kennis van zaken fijn in de omgang en goed mee te communiceren

P Michielse (Lage Mierde)
23-08-2019
9

Vriendelijk, betrouwbaar en gewoon goed.

Jos Heesters (Reusel)
14-08-2019
10

Een vriendelijk, betrouwbaar garagebedrijf waar je je thuis voelt.

Frank van Erp (Hapert)
14-08-2019
10

correcte behandeling en vertrouwd adres met ter zake kundig personeel

W. van Ham
07-08-2019
8

klantvriendelijk. goede service. afspraken kloppen

Dhr. R. Valk (Hapert)
07-08-2019
10

Er wordt tijdig en duidelijk gecommuniceerd, afspraken worden nagekomen en bij eventuele problemen wordt er klantgericht gehandeld, uitstekend!

Carin Cornelis (Bladel)
24-07-2019
9

Auto Goossens is een zeer betrouwbaar bedrijf met erg vriendelijk en kundig personeel.

Edwin Kuypers (Arendonk)
11-07-2019
7

Vakbekwaame monteurs, maar ze schrijven soms dingen op papier wat niet uitgevoerd is.

Wim van den Boomen (Hapert)
28-06-2019
10

wij zijn zeer tevreden.

Frank Boelens (Diessen)
07-06-2019
10

Bellen altijd netjes om te overleggen of zaken die bij een onderhoudsbeurt naar voren komen vervangen moeten worden of niet. Daarbij ook een prijsopgave. Op mijn vraag of het wel klopte dat het wegwerken van een krasje op het portier niet op de factuur stond, werd er aangegeven dat dit onder service viel. Fijn garagebedrijf en erg vriendelijke medewerkers.

Dhr H Claessen (Bergeijk)
07-06-2019
8

Vlotte en vriendelijke afhandeling van het geheel.

Jac Adriaensen (Bergeijk)
24-05-2019
9

Vriendelijk, betrouwbaar en zer goede service. Een tien is voor de meester, maar garage Goossens zit hier zeer kort bij.

Mevr. H.M.A. de Koning (Bladel)
24-05-2019
9

altijd tevreden. behulpzaam personeel. klein puntje wat minder is in de wachtruimte is alles aanwezig koffie thee limonade en meer dan voldoende tijdschriften, maar slecht verwarmd.

Bep Dierckx (Reusel)
17-05-2019
8

Auto Goossens BV kent niet het afstandelijke wat je toch wel in de Toyota garage, receptie etc. tegenkomt. Gewoon een goede garage met vriendelijke (vak)mensen.

... (eersel)
17-05-2019
9

zeer vriendelijk, goede service blijheid is de uitstraling

Rob (Veldhoven)
03-05-2019
10

Uitstekend bedrijf. Vriendelijk en correct personeel.

Frank van Gestel (Hulsel)
24-04-2019
10

Prima garage, geeft goede adviezen.Duidelijke uitleg over uitgevoerde werkzaamheden.

Kouwenhoven (Eersel)
24-04-2019
9

Zeer klantvriendelijk. Open en eerlijk.

Mevr. Meijers (Riel)
24-04-2019
9

Zeer klantvriendelijk. Zelfs op mijn werk afgezet en weer opgehaald. Transparant over de werkzaamheden aan mijn auto.

Marcel Martens (Bergeijk)
18-04-2019
10

Ik vind het geweldig zoals je daar behandeld wordt. Altijd goede dag en lekker openlijk. Er is ook tijd voor een praatje onder evt het genot van een kopje koffie. Ik vind het een super receptie.

Wim van Limpt (Duizel)
10-04-2019
9

Vakkundig werk. Beleefd personeel. Op vragen krijgt men duidelijke uitleg. Ga zo door.

Paul (Hapert)
10-04-2019
10

Een garage die altijd correct te woord staat en zijn afspraken nakomt.

Chris van Aalst (Eersel)
10-04-2019
9

Een 10 geef ik nooit, bij mij is een 9 het hoogst haalbare. Goossens krijgt van mij zeker een 9 omdat je bij binnenkomst altijd vriendelijk te woord wordt gestaan en persoonlijk aangesproken wordt. De receptie is vriendelijk en helpt bij alle vragen over de beurt of accessoires die er uitgevoerd of aangeschaft worden. Ook de monteurs heb ik leren kennen als zeer vakbekwame mensen die heel adequaat en snel een reparatie of beurt uitvoeren zonder de belangen van de klant uit het oog te verliezen.

Fr Hermans (Hooge-Mierde)
10-04-2019
8

Tevreden over.

Peter Wils (Hapert)
09-04-2019
9

Super goede service.

Cees Jansen (Duizel)
20-02-2019
10

Een garage waar je je nog echt klant voelt in een dorpse sfeer. Zeer vriendelijke medewerkers.

j.faes ( hapert.)
01-02-2019
10

goede services

B. van Eijck (Udenhout)
23-01-2019
9

Een prima garage met vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam personeel die hun klanten kennen.

L van Kampen (Veldhoven)
04-01-2019
10

Vriendelijke mensen, transparant en houden je op de hoogte. Leenauto mee toen onze auto de beurt kreeg en erna een lijst gekregen met alles wat ze hadden gedaan. Heel fijn!

H.C.M Schenning (Bladel)
14-12-2018
10

Ik word goed geinformeerd en goed geholpen

Piet Nagel
30-11-2018
9

Deskundige uitstraling. Adequate afhandeling en service.

pvan driel (rotterdam)
30-11-2018
8

Ik word goed geholpen en ben al 11 jaar klant.

W.G.Sanders (Reusel)
27-11-2018
10

Alles wordt correct afgehandeld ,ik ben zeer tevreden.

Bert Tijssen (Bladel)
17-10-2018
8

ben zeer tevreden dicht bij snelle service volledig naar wens.

K Coolen (Reusel)
17-10-2018
9

Gewoon goed , vriendelijk netjes en volgens afspraak.

M.van doorn (Bladel)
17-10-2018
10

100% tevreden alles keurig uitgevoerd

Linda (Bladel)
17-10-2018
8

Vriendelijkheid en correct personeel, kwaliteit en service is prima

Helma van Der Heijden (Valkenswaard )
11-10-2018
10

Vriendelijk behulpzaam en kennis van zaken. Een echt familiegevoel binnen dit team. Dat is waar het om draait bij mij.

Harrie Noten (Bergeijk)
05-10-2018
9

Zeer te vreden over Auto Goossens in Hapert

Hanna Cleven (Knegsel)
05-10-2018
10

Zeer tevreden ben ik over het goede contact, de hulpvaardigheid , de service en de prettige omgang van alle medewerkers van Auto Goossens te Hapert.

R. Kluijtmans
05-10-2018
10

Vriendelijk, vakkundig, alle afspraken worden nagekomen

Chris van Aalst (Eersel)
21-09-2018
10

Gastvrije ontvangst, plaats om een kopje thee of koffie te drinken, monteurs met veel vakkundig inzicht en, niet onbelangrijk, de kosten zijn transparant en volgens afspraak.

Hennie walenberg (Bladel)
19-09-2018
8

Wordt goed geholpen en er wordt met je meegedacht

Monique
13-09-2018
10

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Dhr Ansems
13-09-2018
10

Goede service en klantvriendelijke medewerkers

Jos (Bladel)
13-09-2018
9

Goede, snelle en vakkundige service, to-the-point.

Joop de Hair (Tilburg)
23-08-2018
9

nee

Frank van Gestel
15-08-2018
10

Goede service, duidelijke uitleg over de gedane reparatie.

Dhr.A.van Mierlo (Hapert)
01-08-2018
10

zeer tevreden top klasse

M.van Doorn (Eersel)
31-07-2018
10

Ze staan direct voor je klaar.

Jack de Rooij (Bladel)
25-07-2018
9

Duidelijke communicatie, goede kwaliteit en service. Fijn contact met medewerkers. Hier kom ik graag terug.

Johan Schellens (Eersel)
18-07-2018
8

Vriendelijk, gemoedelijk en meedenkend

Carin Luijten (Hapert)
18-07-2018
10

Het zijn goede bekenden van mij dus das op zich vertrouwd

a.c Tijssen (Hapert.)
18-07-2018
9

Garage Goossens is gewoon goed, alles is zuiver en netjes de ontvangst vriendelijk de af werking perfect.

Dhr. W. van Ham (Eersel)
12-07-2018
8

vriendelijke benadering. aan afspraken wordt gehouden. voor mij en garage waar ik terugkom.

Frank van Erp (Hapert)
20-06-2018
9

Correcte behandeling van de klant, juiste info en prijsopgave, zeer goede service.

J van Rooij
20-06-2018
9

goede dealer met goede service

Peter jansen .
14-06-2018
9

Zeer vakbekwame monteurs en een fijne garage .

Adrienne Schellens (Hapert)
13-06-2018
9

Goeie service

J. Panken (Bladel)
06-06-2018
9

Correcte behandeling

V riel (Hapert)
06-06-2018
9

Te vrede aan rader

Bertha kuijpers (Eersel)
01-06-2018
9

Altijd correct, Netjes, vooraf prijsopgave. Ze gaan zuinig met je auto om. Vragen altijd of je vervangend vervoer wilt, of dat ze je naar huis moeten brengen. Het valt nooit tegen.

Bep Dierckx (Reusel)
24-05-2018
9

Deze mensen zijn vriendelijk en deskundig.

Piet Kouwenhoven (Eersel)
17-05-2018
9

Ik ben zeer tevreden over deze garage. Ze zijn zeer klantvriendelijk, klantgericht, denken met je mee. Vriendelijk en vakkundig personeel.

H Claessen (Bergeijk)
16-05-2018
9

Afgesproken werkzaamheden zijn vlot en correct uitgevoerd.

Marcel Martens (Bergeijk)
21-03-2018
9

niets op aan te merken. Super

Wim van Limpt (Duizel)
21-03-2018
9

klantvriendelijk, vakmanschap staan hoog in het vaandel

Frans Meulders (Netersel)
14-03-2018
9

Prima service en goedkoop, het bestaat nog !

Paul (Hapert)
14-03-2018
9

Zeer correct, deskundig en betrouwbare dealer met zijn medewerkers

W de Bruijn (Netersel)
08-03-2018
10

Fijn bedrijf netjes geholpen

sjef van deursen (reusel)
07-03-2018
8

wij vinden dat al een hoog cijfer

Peter Wils (Hapert)
01-03-2018
9

Goede service en zeer klantvriendelijk.Top.

Hans van Loon
28-02-2018
10

Correcte eerlijke behandeling, goede service opgeruimde werkplaats is een visitekaartje voor Auto Goossens Hapert

Frank Boelens (Helmond)
28-02-2018
10

Zeer tevreden met het uitgevoerde onderhoud, de duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden en de vriendelijkheid van de medewerkers. Kan deze dealer van harte aanbevelen.

Jac Adriaensen
21-02-2018
8

Vriendelijk en meedenkend personeel. Realistisch bij het signaleren van problemen en oplossingen. Ik voel me als klant gewaardeert.

Harry van Limpt (Reusel)
21-02-2018
9

Een garagebedrijf dat ten diensten staat voor de klant. Zakelijk en duidelijk. Er worden geen doekjes om gedraaid. Gewoon duidelijk wat er met de auto gaat gebeuren en wanneer er contact wordt opgenomen bij onvoorziene reparaties.

J.Erkamp (Reusel de Mierden)
14-02-2018
9

De eerlijke belangstelling voor de klant De persoonlijke benadering en het luisterend oor En duidelijke uitleg van de werkzaamheden.

kees v d Huygevoort (Hoogeloon)
13-02-2018
10

goede service bellen altijd als er iets speciaals is gewoon wederzijds vertrouwen

Esther van der aalst (steensel)
29-12-2017
8

Vriendelijk personeel, duidelijk, goed contact.

Wim van den Boomen (Hapert)
28-12-2017
9

nette garage

Chris v. Aalst
22-12-2017
9

Bij het eerste telefonisch contact kreeg ik een ( achteraf gezien ) juiste prijsopgave.Tijdens de grote beurt van de auto kon ik een drankje nemen en wachten tot de auto klaar was. Ze hebben aandacht voor de auto en de monteur in kwestie was zeer kundig en voerde alles snel en bekwaam uit.O ok bij de receptie werd ik goed te woord gestaan en zeer vakkundig geholpen.Er wordt hier nog naar de klant geluisterd en dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Anoniem
13-12-2017
9

Vriendelijk personeel

Dhr W.Sanders (Reusel)
06-12-2017
10

ik ben tevreden over de service die zij geven

Anoniem
06-12-2017
9

Vriendelijk, behulpzaam en denken met de klant mee, ze geven goed advies.

Anoniem
06-12-2017
9

Prima service en klantvriendelijk!

Tilly jouvenaz (Steensel)
30-11-2017
9

Vriendelijke ontvangst. Duidelijke uitleg van uit te voeren werkzaamheden. Gezellig hoekje om te wachten.

Theo Nuijten (eindhoven)
29-11-2017
10

alles eerlijk en volledig verteld wat nodig was

Anoniem
29-11-2017
8

Vriendelijk en deskundig personeel

Dhr. Henri Otte (Reusel)
29-11-2017
8

Correct en vriendelijk personeel.Prima geholpen bij bandenwissel en wintercheck.Fijne garage en een lekker bakje koffie

Piet Nagel (Duizel)
22-11-2017
9

Vertrouwd. Service gericht. Vriendelijk.

Anoniem
15-11-2017
9

goede service, vakbekwaam, vrouwvriendelijk

Anoniem
10-11-2017
9

Prettige bediening. Hulpvaardig en meedenkend. Een fijn bedrijf.

Anoniem
01-11-2017
8

de afspraak kreeg men netjes een terug koppeling. vooraf werd verteld wat de kosten gingen worden. netjes tussentijds gebeld met wat er vervangen werd. Nette uitleg bij het ophalen van de auto.

M.van Doorn (Eersel)
27-10-2017
10

Ik heb 2 keer meegemaakt dat kleine reparaties als service niet in rekening zijn gebracht.

Anoniem
25-10-2017
8

Toyota Hapert heeft mijn auto goed onderhoud gegeven! Hij rijdt weer als nieuw.De auto is zelfs een echte Goossens auto geworden met de nieuwe nummerbordhouder.

Anoniem
16-10-2017
9

Pechhulp in 20 minuten te plaatse ; reparatie volgende morgen om 10.00 uur gereed. Duim omhoog.

jac van de schoot (casteren)
16-10-2017
9

dat ze de afspraak goed na komen en je hoeft niet lang e wachten

Peter jansen (Eersel )
27-09-2017
9

Vriendelijk en deskundig .

Mevr. Lemmens (Bladel)
13-09-2017
10

Vriendelijk personeel, afspraken worden nagekomen, kennis van zaken.

Kouwenhoven (Eersel)
06-09-2017
9

Wordt zeer vriendelijk ontvangen en vakkundig te woord gestaan. Er wordt precies verteld wat de kosten zullen zijn. Afspraken over wanneer de auto weer klaar kloppen. Ik ben volledig tevreden en zal mijn auto er in de toekomst weer naar toe brengen.

Marcel Martens (Bergeijk)
31-08-2017
9

Lekker gemoedelijk en vooral klantvriendelijk.

A.C Tijssen (Hapert.)
09-08-2017
9

Alles word netjes uitgelegd ,en de werkzaamheden worden tot vollen tevredenheid uitgevoerd.

Anoniem
25-07-2017
7

ik ben volgens afspraak goed geholpen ook met nadere uitleg betreffende vragen over navigatie.

Anoniem
24-07-2017
8

Klantvriendelijk en gemaakt wat er gemaakt moest worden

Anita Wassenaar
13-07-2017
10

Zeer vriendelijk en kundig personeel. Staan altijd klaar, niets is teveel.

Henk Vercammen (Eersel)
13-07-2017
9

Auto Goossens heeft een op iedere klant persoonlijk aangepaste benadering, waardoor kosten beperkt worden terwijl optimaal aan de behoeften van de klant wordt voldaan.

KCA Coolen (Reusel)
12-07-2017
8

Gewoon goed en vriendelijk

Anoniem
03-07-2017
8

Correct behandeld en een goede service

Anoniem
30-06-2017
8

Ze hebben een goede service en de auto is snel klaar.

Anoniem
21-06-2017
10

Gewoon perfect

Jan Lauwers (Reusel)
21-06-2017
9

Is gewoon goed

Jan Reijnders (Eersel)
02-06-2017
10

hier tel je als klant nog mee. men wil niet zozeer aan je verdienen, als wel dat men je als klant wil behouden. De gemoedelijke Kempische menselijke behandeling en het zoeken naar oplossingen voor eventuele problemen of vragen is iets wat ze daar heel gewoon vinden.

Anoniem
18-05-2017
9

vriendelijk ,snel ,persoonlijk .kundig

Jacques Spronck (eersel)
08-05-2017
8

zeer klant vriendelijk.

Jac Adriaensen (Bergeijk)
03-05-2017
8

Vriendelijk en meedenkend. Correcte afhandeling.
Een aandachtspuntje: de koffie temperatuur uit de automaat is aan de lage kant voor de liefhebber.

G. Paasschens (Bladel)
18-04-2017
9

de beste toyota daeler tot nu toe.

Anoniem
12-04-2017
8

Omdat het een vriendelijk en service gericht bedrijf is. Eerlijk, open en transparant.

Anoniem
30-03-2017
10

Betrouwbaar, persoonlijk, goed contact met personeel, al tien jaar mijn vaste garage.

Dolly Schuurmans-Dietz (Eersel)
30-03-2017
9

Vriendelijke ontvangst. Uitstekende service. Goede communicatie. Dicht bij woonplaats.

Anoniem
27-03-2017
8

Ik werd snel geholpen door vriendelijk personeel. Goede service en goed overleg over de kosten

Dhr Theo de Vries
09-03-2017
10

Men heeft een geweldige service en zeer korte contactlijnen.
Uitsluitend lof voor deze dealer .

Harrie Daams (Bergeijk)
08-03-2017
8

Er hangt een goede betrouwbare sfeer
Afspraak onderhoudsbeurt ook op zaterdag te plannen
Gewoon vaklui en goede service

Anoniem
01-03-2017
9

je wordt er eerlijk en gemoedelijk geholpen , alles klopt altijd , gewoon geen poespas

Chris van Aalst (Eersel)
27-02-2017
9

Bij aankoop van mijn nieuwe en een gebruikte auto werd ik zeer correct en respectvol behandeld.
Als je binnen komt bij de receptie krijg je direct een kop koffie of thee aangeboden in de wachtruimte, tenminste, als je even op je reparatie moet en wil wachten.
De prijs valt mee als je vergelijkt wat je er voor krijgt.
Ook de monteurs laten zien dat ze kennis van zaken hebben en zullen altijd uitleggen wat er aan de hand was bij een storing of reparatie.

Anoniem
21-02-2017
9

ik wordt er altijd korrekt behandeld en ontvangen.

Anoniem
11-01-2017
10

Volledig betrouwbare garage .

Á. Huijbregts (Hapert)
21-12-2016
9

Vriendelijk

Harrie Beckers (Eersel)
10-11-2016
6

Ik mis de service van Toyota zelf!

Peter Heskens (Veldhoven)
10-11-2016
9

de garage en de bediening hebben een goede en vriendelijke uitstraling .

Anoniem
10-11-2016
10

Ik ben snel en netjes geholpen. Ik mocht mee kijken met de monteur en ik kreeg uitleg over het mankement, geweldig!

Peter Rooijakkers (Hoogeloon)
19-07-2016
10

Bedrijf met hart voor de klant en Toyota. Superklantvriendelijk, geen onnodige poespas.

peter (hapert)
14-07-2016
10

Verschillende slechte situaties gezien bij andere dealers

Anoniem
29-06-2016
10

gewoon goed

dhr J. Nieveen (Bladel)
22-06-2016
10

Om de vriendelijkheid en de zorg om de problemen op te lossen.

van Rooij (Hapert)
20-06-2016
8

ben nog niet zolang klant maar wordt er goed behandeld

Jos Heesters (Reusel)
15-06-2016
10

Ik word duidelijk en vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers.
De service is zeer goed en de koffie is prima.
Ik voel me thuis en vertrouwd is deze garage.

Dhr Theo de Vries (Bladel 5531PA 4.)
08-06-2016
10

zeer correcte behandeling, zeer klantvriendelijk en ook correcte toezeggingen.
Ook zeer belangrijk: KLANT IS KONING

Anoniem
02-06-2016
8

Toen onze auto niet startte werd onmiddelijk gereageerd en het probleem opgelost. Veertien dagen later startte hij weer niet en dat was op zaterdagmiddag. na inspectie was het euvel nog niet te vinden. De auto werd meegenomen en er werd meteen een vervangend voertuig beschikbaar gesteld

Cees Jansen (Duizel)
11-05-2016
9

Dit is nog een echte dorpsgarage waar je je klant voelt en geen nummer.

Peter Rooijakkers (Hoogeloon)
29-04-2016
10

Prettige sfeer, perfecte service, oog en oor voor de wensen van de klant.

Anoniem
29-04-2016
9

Vanwege klantvriendelijkheid

Jos Koolen (Bladel)
29-04-2016
10

Zeer tevreden na eerdere reparaties en service vervangende auto

HJC Theuws (Bergeijk)
07-04-2016
9

Denkt met de klant mee
Maar vind ook dat toyota belachelijke prijzen hanteert voor sommige onderdelen, een schermplaatje tussen uitlaat en tank
183 EURO voor iets wat misschien 10 euro kost van maken belachelijk!!!!!!!
Hier kan de dealer niets aan doen, geef dit maar aan toyota door
Laat maar weten als je het niet eens bent.
vrgr boze toyota klant

A. van Summeren (Reusel)
16-03-2016
10

Prima service. Klantvriendelijk.

Marian (Bergeijk)
24-02-2016
8

goede service

Jos Heesters (Reusel)
17-02-2016
10

Ben netjes behandeld en ontvangen.
Snel een afspraak kunnen maken.
Duidelijke uitleg van de factuur.
Van tevoren uitleg van de gevolgen wel of niet uitvoeren reparatie en/of vervangen van de gebreken.
Gratis vervangend vervoer.
Voelde me thuis in een Kempische garage, niet ver van mijn woonplaats.

Peter Tijssen (Hapert)
20-01-2016
9

ben erg te spreken over vakkennis, nakomen gemaakte afspraken, en omgangsvorm

Anoniem
20-01-2016
8

Was eerste kennismaking. Werd correct en vriendelijk behandelt.

Anoniem
20-01-2016
10

Zeer tevreden. Klant vriendelijk.

Anoniem
06-01-2016
8

vriendelijk korrect en behulpzaam

Anoniem
04-01-2016
8

Omdat ik er pasvoor de eerst keer kwam en goed behandelt ben

Wout Sanders (Reusel)
30-12-2015
10

het was de eerste keer dat ik bij deze dealer een beurt heb laten doen maar ben zeer tevreden

Anoniem
16-12-2015
10

ZEER goede ontvangst vooraf correcte gemaakte afspraak nagekomen kon niet beter zelfs bedankt met zoon nieuwe dealer

Anoniem
09-12-2015
8

Persoonlijke service !!!

C. Vermeulen (Bladel)
03-12-2015
8

Dit was een eerste ( prettige)contact

Toon Huijbregts (Hapert)
25-11-2015
8

Prima ontvangst, eerste keer in de garage

Anoniem
25-11-2015
9

Goede service, vriendelijk personeel

Dhr. H. Beckers (Eersel)
19-11-2015
8

ben tevreden

Tom Cornelissen (Eersel)
19-11-2015
5

De website is oudbollig.

Anoniem
11-11-2015
7

Ik geef meestal niet hoger dan een 7.

Anoniem
09-11-2015
10

Door de professionele hulp ben ik snel en uitstekend geholpen. Mijn complimenten voor dit bedrijf.

Anoniem
04-11-2015
7

Receptie is eenvoudig
Wachtruimte is erg klein
Ruimte waar men een afspraak maakt
Is eenvoudilg
Alles bij elkaar is eenvoudig ,kon een beetje beter

Anoniem
02-11-2015
8

omdat ik zo tevreden ben

Anoniem
21-10-2015
9

Ben er netjes behandeld en ga zeker terug naar deze dealer voor verder onderhoud. en eventueel de volgende aankoop voor een andere auto

H. Koenen (Bladel)
21-10-2015
10

Prettig contact. Vriendelijke medewerkers. Vrouw vriendelijk. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden en de kosten.

Anoniem
14-10-2015
10

zijn betrouwbare mensen

Peter Vermeulen (Bladel)
30-09-2015
9

Goed en persoonlijk te woord gestaan. Maakt geen problemen, maar lost ze op.

Anoniem
23-09-2015
9

Goede service en een hoge mate van klantvriendelijkheid.

H.A.M.Willems (Wintelre)
21-09-2015
8

Het geheel komt voor mij goed over.

henri (lage mierde)
14-09-2015
9

enthousiast team, geen 9 tot 5 mentaliteit, goede garage

Anoniem
11-09-2015
9

Het is allemaal prima en vlot afgehandeld.
Gewoon dus alles naar wens.

wim van gerwen (Bladel)
11-09-2015
10

primaservice en attentie

Anoniem
11-09-2015
10

afspraak snel geregeld, niet zo'n massale dealer waar je een nummer bent.

Anoniem
10-09-2015
8

alles is goed

Anoniem
10-09-2015
9

goede ontvangst en afwikkeling. alles conform afspraak afgehandeld

Anoniem
20-08-2015
9

De dealer was nog niet geheel op de hoogte van alle punten van Toyota, maar heeft er alles aan gedaan om deze punten wel op te vragen en mij daar over in te lichten.

A.C Tijssen (Hapert.)
19-08-2015
9

Ik ben er correct behandeld.

J.Spronck (Eersel)
11-08-2015
9

een betrokken en klantvriendelijke dealer.

Anoniem
03-08-2015
10

vriendelijke behandeling
duidelijke uitleg over beurt/reparatie
prettige sfeer

Nannie van der Burgh (Reusel)
03-08-2015
10

Sedert de sluiting van de Toyota dealer in Bladel, ben ik blij met de vervanger in Hapert. De afstand voor mij is nu weliswaar wat verder, maar bij reparatie of onderhoud, wordt een leenauto gratis ter beschikking gesteld, natuurlijk moet er wel voor verbruik van benzine o.i.d. worden betaald. Vriendelijke medewerkers met aandacht voor de klanten, is voor mij belangrijk.

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.